سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ |۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 26, 2024
حجت الاسلام فروهر

حوزه/ مدیرگروه رسانه معاونت تبلیغ حوزه ،گفت: با حمایت‌های معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم، به دنبال رسیدن به یک شبکه فعالیت مجازی فرهنگی به منظور مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن هستیم.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین فروهر در نشست تخصصی پیرامون فضای مجازی، در مدرسه عالی دارالشفاء گفت: در تاکیدات و سفارشات مقام معظم رهبری به روشنی می بینیم که رهبر انقلاب در حکم جدید به شورای عالی فضای مجازی، به بررسی جزییات و دغدغه های جدید خود پرداختند.

مسئول طرح تربیت مربی رسانه ای بیان کرد: شخصیت های حقیقی و حقوقی که برای شورای فضای مجازی انتخاب شدند، از سه قوه نظامی، انتظامی، فرهنگی و... بودند.

حجت الاسلام والمسلمین فروهر اظهارکرد: امام صادق(ص) فرمودند: انسانی که به زمان خود آگاهی داشته باشد اسیر شبهات نمی شود و شبهات به سراغ او نمی آیند؛ این عصر، عصر اینترنت و دنیای ارتباطات است و بخواهیم یا نخواهیم فضای مجازی دنیا را فراگرفته است.

وی با ابراز نگرانی برخی کارشناسان حوزوی نسبت به شبکه‌های اجتماعی و تأثیر آن بر روی فرزندان نوجوانان گفت: شبکه های اجتماعی، باعث شدند تا فرزندان ما ظرف چند ثانیه به بدترین محصولات فرهنگی غرب، دسترسی پیدا کنند و این خطرناک است.

مدیرواحدرسانه معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم، افزود: با حمایت های حجت الاسلام والمسلمین شریفی، معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم به دنبال راه اندازی یک شبکه فعالیت مجازی فرهنگی هستیم.

این کارشناس حوزوی خاطرنشان کرد: در فضای مجازی یک پازل محصولات وجود دارد که زندگی ما را شکل داده است؛ رسانه ها امروز در خانه ها و جیب ما نیز نفوذ کرده اند؛ غربی ها، اینترنت را یک وجود همه جا حاضر می نامند؛ گاهی می گویند که در اینترنت قاعده تولید و توزیع به هم خورده است و هیچ نظمی بر آن حاکم نیست.

وی گفت: در فضای مجازی می توان بی نهایت تولید و بی نهایت توزیع داشت؛ «مارشال مک دونالد» سخن از دهکده جهانی به میان آورد و امروز باید از نقطه جهانی سخن گفت؛ ما امروز از این نقطه چه آگاهی داریم؟

این استاد حوزه بیان کرد: سینما، وب، انیمیشن و... از ویژگی های فضای مجازی است؛ بر اساس بنیاد بازی های کامپیوتری، 20 میلیون جوان روزانه بیش از 2 ساعت بازی کامپیوتری انجام می دهند؛ امروزه بازی های کامپیوتری به یک دانشگاه مبدل شده است که بسیاری از آنها نیز مخرب است.

وی گفت: امروز باید پیام‌هایی که در رسانه‌ها تعیین می‌شود و مهندسی افکار را تحت نظر خود قرار داده مورد بررسی قرار دهیم؛ مثلا کشته شدن یک دختر غربی، انفجار خبری در دنیا به بار می آورد ولی اربعین ما هیچ بازتابی در جهان ندارد؛ زیرا غرب است که این بازی را مدیریت و جریان سازی می‌کند.

مسئول طرح تربیت مربی فضای مجازی اظهارکرد: مرحله بعد، مرحله تولید پیام است؛ این پیام ها کاملا استادانه نیز ساخته می شود؛ مثل اینکه یک سریال 400 قسمت تولید می شود ولی کسی از آن خسته نمی شود.

وی توزیع پیام را مرحله دیگر آن عنوان کرد و تصریح کرد: تا کنون بیشتر در زمینه توزیع پیام با آن مقابله کرده ایم؛ در حالی که ما باید در بحث تعیین پیام کار کنیم و پیام های آنها را بشناسیم و با آنها مقابله کنیم.

مدیر واحد رسانه معاونت تبلیغ، خاطرنشان کرد: گاهی می توانیم با یک تولید خوب، کار مفیدی انجام داد؛ چرا که دیده می شود یک طلبه معمم به جای مقابله با بازی های کامپیوتری مخرب، خودش بازی کامپیوتری سازنده و مفید می سازد و ظرف سه سال بهترین بازی ساز ارزشی خاورمیانه، می شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha